عوامل روانشناسی ریزش مو,جنبه های مثبت کاشت مو

عوامل روانشناسی ریزش مو,جنبه های مثبت کاشت مو,عوامل روانشناسی ریزش مو

عوامل روانشناسی ریزش مو,جنبه های مثبت کاشت مو

عوامل روانشناسی ریزش مو,جنبه های مثبت کاشت مو,عوامل روانشناسی ریزش مو

آیا بعد از طلاق توافقی امکان گرفتن مهریه هست

خیلی از دوستات سوالاتی در مورد امکان گرفتن مهریه بعد از طلاق توافقی وجود دارد یا خیر. وقتی طرفین توافق به جدایی می کنند و خانم معمولا مقداری یا تمامی مهریه به همسرش می بخشد تا آقا راضی به طلاق شود. در قانون مدنی گفته شده، در طلاق توافقی که به صورت بالا باشد امکان مطالبه مهریه وجود ندارد.

در این جا اگر زوجه یائسه یا دوشیزه نباشد، زن در ایام عده می تواند به آنچه بذل کرده رجوع کند به این صورت که به دفتر خانه ای که طلاق توافقی را ثبت کرده مراجعه می کند و تقاضای رجوع می کند پس از رجوع زن به ما بذل، طلاق به ماهیت خود که رجعی بودن است باز می گردد و در این صورت مرد (شوهر) نیز می تواند به زوجیت رجوع کند و دوباره به حالت اول زن و شوهری (زوجیت) باز می گردند.  اما پس از گذشتن مدت عده زوجه به هیچ عنوان به آنچه بذل کرده نمی تواند رجوع کند.

مهریه : در طلاق توافقی زوجین اجازه دارند به هر نحو ممکن تصمیم گیری کنند و حتی زوجه قادر است در ازای تحقق شروط مد نظر خود از دریافت مهریه صرف نظر کند.

اما سوالی دیگر پرسیده شده که مهریه رو بخشیدن و در قبال بخشیدن مهریه بچه رو گرفتنه، یعنی حضانت فرزند به ایشون منتقل داده شده ولی در دادنامه نوشته نشده و این موضوع توافق شفاهی بود حالا سوالشون اینه اگه همسرشون بخوان بچه  رو بگیرن ایشون هم میتونن مهریه رو بگیرن؟

پاسخ : اگر شما الان بخواهید به مهریه رجوع بفرمایید همسرتان هم می تواند به طلاق رجوع کند مادامی که مهلت نگذشته باشه. اگر از مهلت و شرایط گذشته باشه نه شما می توانید رجوع کنید و نه همسرتون. اما اینکه حق حضانت رو در دادنامه ننوشتید، شما قبل از دادنامه یک صورت جلسه ایی داشتید که احتمالا در آن صورت جلسه باید نوشته باشید وگرنه همسرتون می تواند بعدا مدعی شود. مگر اینکه برای حرف خودتون شاهد داشته باشید.

اگر سوالی دارید می توانید از طریق تلفن یا حضوری با وکیل های موسسه حقوقی تهران وکیل صحبت کنید و مشکل خودتان را با آنها در میان بگذارید.

منبع : آیا بعد از طلاق توافقی امکان گرفتن مهریه هست

مجازات فرستادن پیامک توهین آمیز

ایجاد مزاحمت تلفنی یک فعل عمدی آگاهانه است که به محض کشف، ملاک مسئولیت کیفری مزاحم شناخته می‌گردد، مگر اینکه مرتکب با ارائه دلائل به دادگاه ثابت کند که عمل او از روی حسن نیت بوده و با هدف مشروع انجام گرفته است. توهین به افراد از شایع ترین جرایم می باشد که مطابق قانون جرم و دارای مجازات است. بنابراین با توجه به کیفیت و نوع توهین، مجازات آن نیز متفاوت خواهد بود، چه اینکه برخی مصادیق توهین مجازات هایی همچون اعدام را نیز در پی خواهد داشت. توهین و یا زدن رحف مستهجن به یک شخص از طربق پیامک یا تلگرام و شبکه های اجتماعی قابل شکایت می باشد و فردی که توهین کرده مطابق با قانون و رای دادگاه داری مجازات می باشد.

گاهی ارسال پیامک در قالب مزاحمت تلفنی است که در این حالت محتوای پیامک اهمیتی ندارد چراکه ارسال پیامک خالی هم می‌تواند مصداق مزاحمت باشد. اگر فرض کنیم شخصی به منظور اذیت دیگری دایما برای او پیامک خالی بفرستد یا حتی 100 عکس زیبا برای کسی بفرستد اگر احراز شود قصد مزاحمت داشته قابل تعقیب کیفری است.

مجازات مجرمانی که به وسیله سیم‌کارت بی نام، پیامک توهین‌آمیز ارسال می کنند چیست؟               

به موجب ماده 697 قانون مجازات اسلامی هرکس که به وسیله اوراق چاپی یا خطی یا به وسیله درج در روزنامه و جراید یا نطق در مجامع یا به هر وسیله دیگری به شخصی، امری را صریحا نسبت دهد، یا آنها را منتشر کند و مطابق قانون آن امر جرم باشد، حتی در صورتی که نتوانست آن مطالب را ثابت کند،‌ به یک ماه تا یک سال حبس و 74 ضربه شلاق مجازات می شود.

شکایت از پیامک‌های تبلیغاتی

قاعدتا باید روال بدین ترتیب باشد که در وهله اول پیامک تبلیغاتی برای هیچ‌کس ارسال نشود مگر اینکه خود فرد بخواهد پیام تبلیغاتی بگیرد. اما در صورتی که برای مشترکانی که درخواست قطع پیامک ها را داشته‌اند مجددا پیام تبلیغاتی ارسال شود فرد می تواند با نوشتن دادخواست از شرکت تبلیغاتی و مخابرات ادعای خسارت کند.

کمترین فایده‌ مجازات مزاحمان تلفنی این است که از تعداد آنان می ‌کاهد؛ اما نمی‌توان انکار کرد که با توجه به پیامدهای گسترده این شیوه مردم آزاری، باید برای افزایش تأثیر مجازات‌ها چاره‌ ای اندیشید و فکری کرد؛ شاید باید قوانین را سفت و سختتر نوشت و شاید لازم است شناسایی و برخورد با مزاحمان را با همکاری شهروندان جدی تر پیگیری کرد.

اگر شما دارای مزاحم تلفتی هستید و نیاز به مشاوره بیشتر در مورد جرم کیفری و چگونه از فردی که مزاحم شده شکایت کنید می توانید با موسسه حقوقی تهران وکیل تماس بگیرید و با بهترین وکیل تهران مشورت کنید.


منبع : مجازات فرستادن پیامک توهین آمیز

آیا ضرب و جرح سارق جرم است

در تماس ها و ایمیل هایی که از تهران وکیل داشته ایم سوالات گوناگونی راجب ضرب و شتم سارق داشته ایم که آیا ضرب و جرح سارق جرم است و یا اگر به دزد خانه در حال جرم کتک بزنی و او زخمی شود می تواند شکایت کند. خب حال توسط وکیل پایه یک دادگستری جواب این سوال را برای شما کاربران آماده کرده ایم که کامل این موضوع برای شما رفع شود.

در هر صورت ضرب و جرح عمدی افراد که منجر به جراحت و یا مجروح شدن شخص بشود در قانون مجازات اسلامی جرم تلقی می شود. هم امکان دارد شخص محکومیت کیفری شود و هم باید دیه شخص مجروح پرداخت شود. اما در بحث دفاع مشروع در قانون مجازات اسلامی یکی از علل موجه جرم دفاع مشروع است که تحت شرایط خاصی فرد مرتکب جرم از مجازات معاف خواهد شد.

دفاع مشروع چیست؟

دفاع مشروع یعنی توانایی دفع تجاوز قریب الوقوع و ناحقی که نَفس یا همون جان. عِرض یا همون آبرو. ناموس یا همون زنان خانواده، مال و آزادی تن خود یا دیگری رو به خطر انداخته. یعنی هر زمان شما در معرض خطر قریب الوقوع و ناحقی گرفتید می تونید از عرض و ناموس و جان و مال و آزادی تن خودتون و اشخاص دیگه دفاع کنین و دفع ، جلوگیری از خطر نباید با انگیزه "انتقام جویی" مخلوط بشه.

حال بحث دفاع مشروع، شرایط خاصی دارد، برای مثال اگر کسی به منزل ما وارد شود و آدم ضعیف و جسته ایی باشد و ما بودنیم می توانیم از پس آن بر بیایم و اون رو مورد ضرب و شتم قرار بدهیم و تحویل پلیس دهیم، مجروع کردن سارق نمی تواند از عوامل دفاع مشروع موجه جرم باشد و شخص قابل مجازات است. یا در مثال دیگر اگر کسی با چوب دستی به شما حمله کرد و شما چوب دستی رو بگیرید و به اسم دفاع مشروع سر مهاجرم رو مضروب کنید و در اثر همین ضربه اون شخص فوت کنه شما قاتل هستید. نه مدافع. چون با گرفتن چوب دستی خطر دفع شد. ادامه دادن یعنی انتقام جویی که عرض کردم با سیاست کیفری در تعارض هست.

اما تحت چه شرایطی جرم محسوب نمیشود :

1- رفتار ارتکابی برای دفع تجاوز یا خطر ضرورت داشته باشد.

2- دفاع مستند به قرائن معقول یا خوف عقلایی باشد.

3- خطر و تجاوز به سبب اقدام آگاهانه یا تجاوز خود فرد و دفاع دیگری صورت نگرفته باشد.

4- توسل به قوای دولتی بدون فوت وقت عملاً ممکن نباشد یا مداخله آنان در دفع تجاوز و خطر مؤثر واقع نشود.

خب در این مواقع که تشخیص داده شود دفاع مشروع بود، مجازات و دیه از فرد ساقط می شود. حال این سوال نیز پرسیده شده است که اگر دیوانه باشد و ما از خود دفاع کنیم آن وقت مجازات چگونه است؟ در این حالت  اگر دیوانه ایی به ما حمله کند و ما در مقابل ایشون دفاع مشروع داشته باشیم در این حالت دیه از بیت المال پرداخت می شود.

اگر شما باز به جواب سوال خود نرسیدید می توانید با موسسه حقوقی تهران وکیل تماس بگیرید و با وکلا ما صحبت کنیم که دارای دپارتمان اختصاصی برای حقوق داخلی می باشد و دهها وکیل حرفه ای و کاربلد که بهترین وکیل تهران می باشند، آماده خدمت رسانی به شما عزیزان هستند.


 منبع : آیا ضرب و جرح سارق جرم است